Wat is een juridische strippenkaart

Een juridische strippenkaart is precies wat de naam al doet vermoeden. Het zijn strippen waarmee je juridische dienstverlening kunt afnemen. Met een juridische strippenkaart neem je juridische diensten op net een andere manier af. Met een strippenkaart weet je precies wat je vooraf kwijt bent in tegenstelling tot losse juridische dienstverlening. Vervolgens kan je de strippen voor verschillende (soorten) juridische diensten inzetten. Iedere strip vertegenwoordig een bepaalde waarde waardoor je precies weet hoeveel strippen je kwijt bent bij diensten met vaste prijzen.

Waarom neem je een juridische strippenkaart?

In veel gevallen is het niet nodig om een eigen jurist in dienst te hebben. Toch is het fijn om wel het gemak en andere voordelen te hebben die een eigen jurist met zich meebrengt. Een eigen (bedrijfs)jurist is iets wat je veelal bij een juridische strippenkaart krijgt. Of anders in ieder geval een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo fijn.

 

Een juridische strippenkaart is ook handig als je het prettiger vindt om wat meer flexibel te zijn. Omdat je met een juridische strippenkaart toegangkrijgt tot juridische diensten, hoef je ook niet een jurist in loondienst te nemen. Doordat je de strippenkaart van tevoren aanschaft en de strippen later gebruikt ben je dus flexibel met het inzetten van de dienstverlening.

 

Als je wat meer flexibel wil zijn, dan is een juridische strippenkaart ook handig. Omdat je met een juridische strippenkaart toegangkrijgt tot juridische diensten, hoef je ook niet een jurist in dienst te nemen. Doordat je de strippenkaart van tevoren aanschaft en de strippen later gebruikt ben je dus flexibel met het inzetten van de dienstverlening.

De voordelen van een juridische strippenkaart

Een van de voordelen is dat je meestal korting tot wel 25 procent krijgt. Maar ook een stukje flexibiliteit wat betreft het inzetten van uren, of in dit geval strippen. En dat met een vaste (bedrijfs)jurist die voor je klaar staan en jou en jouw bedrijf goed kent.